Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Συγκρότηση πυρήνα του Ε. Πα. Μ. στο Νομό Ηλείας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η επίθεση εναντίων του λαού και της χώρας που ξεκίνησε πρίν από 4 σχεδόν χρόνια κλιμακώνεται επικίνδυνα. Τα θύματα πολλαπλασιάζονται και γίνεται συνείδηση σε όλο και πιο πολλούς η ανάγκη για αντίσταση  ενάντια σε αυτή την λαίλαπα, η οποία στο διάβα της αφήνει μόνο συντρίμμια.
Στο πλαίσιο αυτό, η ανάγκη για οργάνωση του λαού καθίσταται επιτακτική.


Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε. Πα. Μ) γεννήθηκε από το "κίνημα των πλατειών" με σκοπό την οργάνωση και αντίσταση του λαού ενάντια στα σχέδια καταστροφής της χώρας και εξαθλίωσης των κατοίκων της. Πυρήνες οργάνωσης του Ε. Πα. Μ δημιουργήθηκαν  τα τελευταία 2 χρόνια σε όλη την Ελλάδα, έχοντας ως στόχο την διάδοση των προταγμάτων του Μετώπου, αλλά και τη μεταλαμπάδευση της σπίθας του αγώνα, ενός αγώνα εθνικοαπελευθερωτικού χαρακτήρα  για την εθνική ανεξαρτησία και την λαϊκή κυριαρχία.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες ήταν αδύνατον να μην υπάρξει έκφραση του Ε. Πα. Μ και στο 
Νομό Ηλείας.

Είναι πλέον βέβαιο ότι το πολιτικό καθεστώς θα δείξει το πιο "άγριο πρόσωπο"  του, το δείχνει ήδη και θα το κάνει πιο έντονα στο πολύ άμεσο μέλλον, απαλλαγμένο από οποιαδήποτε αναστολή. Απέναντι σε όλα αυτά το Ε. Πα. Μ. Ηλείας θα πρωτοστατήσει στην προσπάθεια αντίδρασης και αντίστασης του λαού οργανώνοντας την αντεπίθεση του.

Προτάσσοντας την ανάγκη για μη αναγνώριση του Δημοσίου Χρέους στη βάση των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου, την ανάγκη για επιστροφή άμεσα σε εθνικό νόμισμα και έξοδο από το τερατούργημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και την εθνικοποίηση των μεγάλων Τραπεζών, με πρώτη την Τράπεζα της Ελλάδος, την ανατροπή όλων των δεσμεύσεων που ανέλαβαν οι δοσιλογικές κυβερνήσεις και τιμωρία όλων όσων συμμετείχαν στην προσπάθεια κατακρεούργησης του λαού και της χώρας, και τέλος την εγκαθίδρυση πραγματικής Δημοκρατίας μέσω Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης και ενός πραγματικά Δημοκρατικού Συντάγματος που θα προκύψει από τον ίδιο τον λαό.

Θεωρούμε ότι σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Στις γραμμές του Μετώπου χωράνε όλοι, ανεξαρτήτου κομματικής ή ιδεολογικής ταυτότητας, με μοναδική προϋπόθεση να αποδέχονται  τα προτάγματά του και να διατίθενται  να αγωνιστούν  για αυτά.

Ο αγώνας πρώτα από όλα είναι αγώνας για την Δημοκρατία, για την εθνική ανεξαρτησία, για να γίνει ο λαός αφέντης στον τόπο του. Το ανεκπλήρωτο όνειρο των παλιών αγωνιστών ήρθε η ώρα να εκπληρωθεί αυτήν την εποχή και από αυτόν τον λαό.

Ε. Πα. Μ. Ηλείας
14/11/2013         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου